Laat voeding uw medicijn zijn...

Aurile koffie FM is een product dat bestaat uit een aantal van de meest bekende natuurlijke componenten ter wereld.

Aurile Metabolisme koffie is een ondersteuning die u kan helpen om op een gezond gewicht te komen en te blijven, neemt het opgeblazen gevoel weg. In de UK heeft deze al voor mooie resultaten gezorgd, en is ook nog eens gezond voor uw lichaam en geest!  Ik noem het geen " afslank koffie " maar een " gezondheids " koffie!

Ons metabolisme is bij iedereen verschillend, ga u nooit vergelijken met andere mensen. Dit gaat optimaal werken als men ook een gezonde voeding te harte neemt, alle dagen junk food zal hierbij niet helpen. Is beweging noodzakelijk, ja natuurlijk, dat heeft iedereen nodig. Twee maal per dag een 10-tal minuutjes wandelen, in de tuin werken, even gaan fietsen als is het op een home-trainer, dat is allemaal heel gezond. En als we naar de winkel gaan en we parkeren de auto achteraan op de parking ipv voor de deur, dan hebben we ook onze beweging. het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn of uren in de sportclub. Iedereen maakt voor zichzelf uit wat de juiste keuze aan beweging is, ook gerelateerd aan leeftijd en eventuele ziektes.

Bij de start van onze producten krijgt u ook leuke tips en recepten waar u mee aan de slag kan gaan. Wilt u een algemene check-up? Dat kan via onze vitaliteitsscan, neem een kijkje op onze website www.vitaliteitsscan.be . Wij kunnen u altijd helpen met gezonde tips rond voeding en beweging, ook verschillende healing therapieën zijn mogelijk.

Iedereen maakt voor zichzelf uit wat de juiste keuze aan beweging is, ook gerelateerd aan leeftijd en eventuele ziektes. Onlangs was ik bij de cardioloog en de endicrinoloog en het is niet alleen de weegschaal die belangrijk is, neen, je moet je regelmatig "wegen". Ik vroeg waarom? 

Uw lichaam kan in cm afnemen en dat voel je aan je kleding die losser begint te zitten, en daarom zie je het niet altijd op de weegschaal, de ene persoon heeft zwaardere beenderen en botten. En nog een tip, alle dagen op de weegschaal gaan staan geeft niet het perfecte resultaat, neem uw gewicht van een hele week en daar een gemiddelde van.

Vraag steeds raad aan uw arts betreffende de ingrediënten van de koffie in samenwerking met uw medicatie, alleen uw arts kan hierop een antwoord geven. En vrouwen die zwanger wordt Aurile koffie afgeraden door de cafeïne.

 

 • Voed je lichaam om gewicht te verliezen
 • Helpt de eetlust te ondersteunen en eetaanvallen te vermijden
 • Een logische oplossing voor gewi met natuurlijke ingrediënten
 • Blokkeert de opname van koolhydraten en vetten
 • Bestrijdt vrije radicalen en vertraagt de veroudering van de huid
 • Geeft energie en verbrand opgeslagen vetten
 • Verhoogd het metabolisme, je alertheid en je stemming
 • Verminderd de behoefte aan suiker en opgeblazen gevoel
 • Zorgt voor een goede stoelgang
 • De natuurlijke cafeïne verbeteren de functionaliteit van de hersenen
 • Geeft een ondersteuning van uw cardiovasculaire systeem
 • Kan zowel warm als koud (ice coffe) gedronken worden